MH-tafels

mhtafels pentagon picknicktafel

MHtafels

Boomstam bladen en de verschillende soorten

Een picknicktafel van douglas schaaldelen en boomstamblokken is een uniek en natuurlijk meubelstuk dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Het tafelblad gemaakt van douglas schaaldelen, waardoor een prachtig patroon van natuurlijke houtnerven en knopen ontstaat, waardoor de tafel een organisch en aards gevoel krijgt dat perfect is voor picknicks en bijeenkomsten buiten. 
 
Het tafelblad is groot genoeg om comfortabel meerdere mensen te laten zitten, terwijl de banken aan weerszijden van de tafel voldoende zitplaatsen bieden. De banken kunnen ook voorzien zijn van comfortabele rugleuningen, wat zorgt voor extra comfort tijdens lange picknicks of bijeenkomsten. 
 
Al met al is de picknicktafel van douglas schaaldelen en boomstamblokken, stalen of douglas houten poten een mooi en functioneel buitenmeubel dat naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. De unieke combinatie van materialen en pootstijlen maakt het een veelzijdig stuk dat past bij verschillende stijlen en voorkeuren. En kunnen ook gecombineerd worden naar uw wens.
 

poot opties

De poten en banken kunnen op drie manieren worden gemaakt.

De eerste optie is een X-patroon van staal of douglas. De stalen poten zorgen voor een moderne en industriële uitstraling, terwijl de douglas poten het organische gevoel van het tafelblad aanvult.

Een optie is om te gaan voor een strak en modern ontwerp met stalen poten. Deze poten kunnen worden gepoedercoat of geverfd in verschillende kleuren, zoals zwart, wit of zelfs felle kleuren, om een ​​vleugje kleur en persoonlijkheid aan de tafel toe te voegen. Dit type pootontwerp is stevig en duurzaam.

De tweede optie zou zijn om de poten van A-patroon schaaldelen te maken.

Deze poten worden gezaagd om een ​​solide en stevige basis voor de tafel te creëren. De poten kunnen onbehandeld blijven en op een natuurlijke manier, gebeitst of geverfd worden om bij de afwerking van de tafel te passen, en ze kunnen in verschillende vormen worden gesneden, zoals recht of taps toelopend. 

De derde optie zou zijn om de poten van boomstammen te maken,

wat bijdraagt ​​aan de natuurlijke en rustieke esthetiek van de tafel. De boomstamblokken kunnen onbehandeld blijven, waardoor de natuurlijke kleur en textuur van het hout doorschijnen, of ze kunnen worden gebeitst of geverfd om bij de kleur van het tafelblad te passen en een samenhangende look te creëren.  

Uiteindelijk hangt de keuze van de pootopties af van uw persoonlijke voorkeuren en het algehele ontwerp van de tafel. En zijn er verschillende opties die kunnen worden aangepast om een ​​unieke en stijlvolle picknicktafel te creëren die jarenlang meegaat. 

douglas blad picknicktafel
mhtafels kruispoot picknicktafel
mhtafels boomstam picknicktafels
mhtafels boomstam tafel set
vriendelijke groet
4 meter tafel vervoer
Henk en Mart