MH-tafels

mhtafels pentagon picknicktafel

MHtafels

GALLERIJ

mhtafels 2 meter picknicktafels hengelo
Picknicktafel 2 meter geïmpregneerd
mhtafels speciale douglas 2 meter
MHtafels picknicktafel 2 meter douglas
instap picknicktafel
instap picknicktafel
mhtafels picknicktafel-met-rugleuning
Picknicktafel 2 meter met rugleuning
mhtafels douglas picknicktafel handgemaakt
Picknicktafel 2 meter douglas
picknicktafel slot
picknicktafel opklapbaar bankje met slot

Een picknicktafel van 2 meter lengte gemaakt van douglas of geïmpregneerd grenenhout is een van de meest voorkomende afmetingen voor dit type tuinmeubelstuk. Dit formaat biedt ruimte aan ongeveer 8 personen en is daarom ideaal voor gezinnen en kleine groepen. Daarnaast past een tafel van deze grootte meestal goed in de meeste tuinen en buitenruimtes.

Het is ook mogelijk om een rugleuning toe te voegen aan deze picknicktafels, ongeacht het houtsoort. Een rugleuning kan zorgen voor extra comfort tijdens het zitten en het kan ook helpen om een rugpijn te voorkomen na langdurig gebruik. Bovendien kan een rugleuning een esthetische touch geven aan de tafel, waardoor het er nog mooier uitziet in de tuin.

Daarnaast zijn picknicktafels van douglas of geïmpregneerd grenen ook relatief licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit kan vooral handig zijn als je de tafel op verschillende plekken wilt gebruiken of als je de tafel regelmatig wilt verplaatsen om bijvoorbeeld de zon of schaduw op te zoeken. Bovendien maakt het lichte gewicht van de tafel het ook gemakkelijker om hem op te tillen en op te bergen wanneer deze niet in gebruik is, bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden. Het handzame karakter van picknicktafels van douglas of geïmpregneerd grenen maakt ze dus niet alleen praktisch in gebruik, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Ook al heeft het zeker niet onze voorkeur door het kleine verlies in stabiliteit. kunnen de bakjes van de picknicktafels ook opklapbaar gemaakt worden, wat het gemakkelijker maakt om de bakjes af te sluiten met een ketting om vandalisme en diefstal te voorkomen. Dit maakt de picknicktafel niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar ook veilig en duurzaam op de lange termijn.

x-frame tuintafel grenen
X-frame picknicktafel geïmpregneerd grenen

De picknicktafel heeft een stalen x-frame onderstel en geïmpregneerde grenen balken van 4,5 cm dik, waardoor hij een stevig en duurzaam tuinmeubelstuk is dat geschikt is voor buitenbijeenkomsten. De hoogte van de tafel is 76 cm en biedt een comfortabele zithoogte voor de meeste mensen. De standaardlengte van 200 cm biedt plaats aan maximaal zes personen, maar de tafel is ook verkrijgbaar in grotere maten tot 4 meter. Deze veelzijdige picknicktafel is perfect voor picknicks, barbecues of andere buitenactiviteiten en is aanpasbaar aan elke buitenruimte.

instap picknicktafel
instap picknicktafels
De rolstoelvriendelijke picknicktafel is ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan rolstoelgebruikers en minder valide mensen. Het rechthoekige tafelblad is 2 meter lang en 72,5 cm breed, met afgeronde randen. Het frame van de tafel bestaat uit geïmpregneerde grenen balken van 4,5 cm dik en is stevig bevestigd aan het tafelblad om wiebelen of instabiliteit te voorkomen. De ruimte onder het tafelblad is minimaal 70 cm hoog en 75 cm breed, zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk hun stoelen kunnen manoeuvreren. De picknicktafel heeft banken aan weerszijden van de tafel waar ook in het midden ingestapt kan worden. Tot slot is de picknicktafel geïmpregneerd om zijn duurzaamheid te garanderen en jarenlang goed uit te laten zien.
2 ronde horeca tafels
Ronde Tuintafel met Stalen Matrix poten

De ronde terrastuintafel met stalen matrixpoten en 4,5 centimeter dik geïmpregneerd grenenhout is een duurzaam buitenmeubel dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De stalen matrixpoten bieden uitstekende stabiliteit en ondersteuning, terwijl de ronde vorm van de tafel geschikt is voor verschillende doeleinden. 

terras picknicktafel maastricht
Picknicktafel 4 meter geïmpregneerd
Deze picknicktafel van 4 meter is een ideale optie voor familiebijeenkomsten en buitenevenementen met voldoende zitplaatsen voor 16 personen. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd grenen en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van borden en bestek. De stevige A-frame poten aan weerszijden zorgen voor uitstekende stabiliteit en sterkte, en de weerbestendige afwerking maakt het tot een duurzame investering voor elk gezin of elke groep.
mhtafels boomstamtafel assen
Boomstam Picknicktafel met Douglas schaaldelen
Deze picknicktafel is ontworpen om de elementen te weerstaan ÔÇőÔÇően biedt iedereen een comfortabele zit- en eetervaring. Gemaakt van duurzaam Douglas hout en een stevig stalen onderstel, heeft het tafelblad een dikte van 6 centimeter en staat het op een comfortabele hoogte van 82 centimeter. De lengte van de tafel kan naar wens worden aangepast, met een maximale lengte van 3 meter, waardoor comfortabel plaats kan worden geboden aan 10 personen. Het stalen onderstel biedt uitzonderlijke ondersteuning en stabiliteit en is gecoat met een weerbestendige afwerking om roest en corrosie te voorkomen. Deze picknicktafel is een geweldige investering voor mensen die graag buiten bezig zijn en biedt een perfecte aanvulling op elke achtertuin of buitenruimte.
mhtafels pentagon picknicktafel
Picknicktafel pentagon geïmpregneerd
Een picknicktafel met een 8-hoekig Pentagon figuur van geïmpregneerd grenenhout dat comfortabel plaats biedt aan 8 personen, is een duurzame en weerbestendige optie voor buitenbijeenkomsten. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen op maat gemaakt worden om te voldoen aan verschillende groepsgroottes en ruimtebeperkingen. De standaardbreedte van een picknicktafel is ongeveer 2 tot 3 meter, met een tafelblad van ongeveer 1,30 meter, wat voldoende ruimte biedt voor borden, kopjes en andere eetartikelen. Kortom, een picknicktafel met een 8-hoekig Pentagon figuur is een geweldige optie voor een groep van 8 personen om te genieten van hun tijd buitenshuis.
picknicktafel vierkant
Picknicktafel vierkant geïmpregneerd
Een picknicktafel met een vierkant tafelblad van geïmpregneerd grenenhout geschikt voor 8 personen is een praktische optie voor buitenbijeenkomsten. Het formaat moet minimaal 1,50 bij 1,50 meter zijn om elke persoon voldoende ruimte te bieden om te eten en te socializen. Een standaardhoogte van ongeveer 76 centimeter is comfortabel voor de meeste mensen om aan te zitten en te eten. Geïmpregneerd grenenhout is duurzaam en weerbestendig en biedt bescherming tegen rot, bederf en schade door insecten, wat het een populaire keuze maakt voor tuinmeubilair.
vriendelijke groet
4 meter tafel vervoer
Henk en Mart