MH-tafels

mhtafels pentagon picknicktafel

MHtafels

Welke tafel past het best in uw situatie?

De picknicktafel van geïmpregneerd grenenhout, met een breedte van 162 centimeter, een hoogte van 76 centimeter en een lengte van 1,5 tot 4 meter, is een geweldige optie voor kleine tot grote buitenbijeenkomsten. De stevige constructie en weerstand tegen de elementen en insecten maken het een duurzame keuze voor elke buitenruimte. Zoek je echter een grotere variant, dan is een picknicktafel met een lengte van 1,5 meter, 2 meter, 3 meter of 4 meter welke is wellicht meer geschikt. Voor uw situatie? 
 

De picknicktafel van 1,5 meter is een compacte buitentafel. De picknicktafel van 1,5 meter is een ruimtebesparende keuze en past gemakkelijk in kleinere buitenruimtes. Het is perfect voor intieme bijeenkomsten of voor degenen die beperkte buitenruimte hebben. Hij is ook gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen of op te bergen is wanneer hij niet in gebruik is. Al met al is de picknicktafel van 1,5 meter een praktische, duurzame en ruimtebesparende keuze om buiten te eten. 

De 2 meter lange picknicktafel biedt ten eerste is hij groot genoeg om comfortabel plaats te bieden aan acht personen, waardoor hij ideaal is voor middelgrote buitenbijeenkomsten, zoals familiebarbecues of picknicks. Het biedt meer zitcapaciteit dan de 1,5 meter lange picknicktafel, maar is niet zo omvangrijk of uitdagend om te verplaatsen en op te bergen als de grotere opties van 3 meter of 4 meter. 
  
Een picknicktafel van 3 meter lang is ideaal voor grotere groepen en biedt comfortabel plaats aan 12 personen. Het kan echter een grotere uitdaging zijn op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Over het algemeen is een picknicktafel van 3 meter een geweldige optie voor grotere bijeenkomsten en buitenevenementen. Het biedt voldoende zitcapaciteit, duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht, waardoor het een praktische en stijlvolle keuze is voor elke buitenruimte. 
 
Een picknicktafel van 4,20 meter lang is de grootste optie en biedt plaats aan zestien personen. Het kan echter een aanzienlijke hoeveelheid ruimte nodig hebben en is mogelijk niet geschikt voor kleinere buitenruimtes. De picknicktafel van 4,20 meter heeft een klassieke, rustieke uitstraling die kan bijdragen aan de esthetische aantrekkingskracht van buitenruimtes zoals parken, tuinen of campings. Het kan ook een geweldige aanvulling zijn op grotere achtertuinen of eetruimtes buiten. 
 
Al met al is de picknicktafel van 4,20 meter een praktische keuze voor degenen die regelmatig grote groepen buitenshuis ontvangen. Het biedt voldoende zitcapaciteit, flexibiliteit in zitopstellingen en duurzaamheid die langdurig gebruik garandeert. 
 
Hoewel een kleinere picknicktafel van 1,5 meter lang een geweldige optie kan zijn voor intieme bijeenkomsten, bieden grotere opties zoals de 2, 3 of 4 meter lange picknicktafels meer zitplaatsen, waardoor ze meer geschikt zijn voor grotere groepen. Het is belangrijk om rekening te houden met je ruimte en behoeften bij het kiezen van de beste maat voor je buiteneethoek.  

mhtafels 3 picknicktafels
picknicktafel standaard hout hoek aanzicht
4 meter picknicktafel belgie
vriendelijke groet
4 meter tafel vervoer
Henk en Mart